ένας διαφορετικός τρόπος να μάθεις ισπανικά
δοκίμασε ένα δωρεάν προφορικό μάθημα τώρα

Απόκτησε ΔΩΡΕΑΝ τα πρώτα μαθήματα Ισπανικών.

Δες τις εκπαιδευτικές ενότητες στην πλατφόρμα Letras Ispanika.
* indicates required
Τί θα πρέπει να κάνω σε κάθε μάθημα;

Καλείσαι να καλύπτεις την ύλη του κάθε επιπέδου και να φροντίζεις για την προφορική εξάσκηση. Επίσης σου δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχεις στα ιστολόγια της Letras Ispanika, είτε κάνοντας σχόλια στα θέματα που αναρτώνται από εμένα ή από συμμαθητές σου, είτε συνεισφέροντας και εσύ με κάποιο θέμα που θεωρείς ότι μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους και το οποίο μπορώ να αναρτήσω στο ιστολόγιο. Η πλατφόρμα διαθέτει φόρουμ και chatroom στα οποία μπορείς να συμμετέχεις ελεύθερα. Επίσης, καλό είναι να μας ακολουθείς και στο Facebook που αναρτούμε θέματα στα Ισπανικά.

και πόσο πρέπει να ασχοληθώ;

Στην εκμάθηση online η διαχείριση του χρόνου είναι κάτι πολύ σημαντικό. Επειδή το υλικό είναι πολύ πιο ελκυστικό σε σχέση με ένα βιβλίο, υπάρχει ο κίνδυνος να ξοδεύεις περισσότερο χρόνο από αυτόν που είχες αρχικά σχεδιάσει. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό να έχεις υπόψη σου ότι το υλικό είναι σχεδιασμένο για να αφιερώνεις 50 ώρες σε κάθε επίπεδο. Εσύ είσαι αυτός που θα αποφασίσεις πώς θα διαχειριστείς τον χρόνο σου.
Μή νομίζεις όμως ότι θα μάθεις Ισπανικά αμέσως ως δια μαγείας... θα πρέπει να διαβάσεις! Εμείς σου προσφέρουμε απλά έναν διασκεδαστικότερο και οικονομικότερο τρόπο!

Δεν έχεις πειστεί ακόμα;

Γιατί δεν δοκιμάζεις τα ανοιχτά μαθήματα ή το δωρεάν προφορικό μάθημα;

OK, πάμε να δούμε την πλατφόρμα