Παράλειψη Κύριο μενούΠαράλειψη DELE: Δίπλωμα Ισπανικής ως ξένης γλώσσας

DELE: Δίπλωμα Ισπανικής ως ξένης γλώσσας

dele
Παράλειψη Televisión española

Televisión española

rtve
Παράλειψη Letras Ispanika Blog

Letras Ispanika Blog

blog

Μαθαίνοντας Ισπανικά στην ψηφιακή αίθουσα Letras Ispanika

1. Σε ποιόν απευθύνεται το μάθημα;

Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες που ενδιαφέρονται για την ισπανική γλώσσα, καθώς και για τον πολιτισμό της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής, και έχουν ως σκοπό να αποκτήσουν ένα πτυχίο σε μια γλώσσα που μιλιέται από 450 εκατομμύρια ανθρώπους ως μητρική γλώσσα ή θέλουν να περάσουν εποικοδομητικά και ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους.

2. Πώς γίνεται το μάθημα;

Το μάθημα γίνεται μέσα από μια εκπαιδευτική πλατφόρμα που είναι γνωστή και δοκιμασμένη παγκοσμίως, ειδικά σχεδιασμένη για την εκμάθηση online.

Εσύ επιλέγεις τον τρόπο εκμάθησης, διαλέγοντας μεταξύ e- learning και b-learning.

E-learning

Σε αυτή την περίπτωση διαλέγεις το επίπεδο μαθημάτων που θέλεις να παρακολουθήσεις. Αφού πραγματοποιηθεί η εγγραφή και η πληρωμή του συγκεκριμένου επιπέδου, θα έχεις πρόσβαση στην πλατφόρμα και στα μαθήματα για διάστημα 4 μηνών (σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν ολοκληρώσεις την ύλη σ’ αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να υπάρξει παράταση χρόνου για 1 μήνα, κατόπιν συνεννόησης).

B-Learning

Το B-Learning είναι διαδικασία εκμάθησης με ημι-παρουσία καθηγητή, το οποίο σημαίνει ότι, όπως και στην περίπτωση του E-learning, αφού γίνει η εγγραφή και η πληρωμή του συγκεκριμένου επιπέδου θα έχεις πρόσβαση στην πλατφόρμα και στα μαθήματα για διάστημα 4 μηνών (σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν ολοκληρώσεις την ύλη σ’ αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να υπάρξει παράταση χρόνου για 1 μήνα, κατόπιν συνεννόησης).

Όμως αν διαλέξεις το B-Learning ως τρόπο εκμάθησης, αυτό σημαίνει ότι εκτός από το διαδραστικό υλικό που υπάρχει στην πλατφόρμα, επιθυμείς να έχεις κάποια επιπλέον μαθήματα με καθηγητή είτε μέσω videoconference είτε στον χώρο διδασκαλίας μου εφόσον μένεις στη Θεσσαλονίκη.

Σε αυτή την περίπτωση θα εξασκηθείς στον προφορικό λόγο με τη βοήθεια του καθηγητή και θα λύσεις τυχόν απορίες που μπορεί να προκύπτουν όσο θα προχωράς με την ύλη.

3. Tί θα πρέπει να κάνω;

Καλείσαι να καλύπτεις την ύλη του κάθε επιπέδου και να φροντίζεις για την προφορική εξάσκηση.

Επίσης σου δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχεις στα ιστολόγια της Letras Ispanika, είτε κάνοντας σχόλια στα θέματα που αναρτώνται από εμένα ή από συμμαθητές σου, είτε συνεισφέροντας και εσύ με κάποιο θέμα που θεωρείς ότι μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους και το οποίο μπορώ να αναρτήσω στο ιστολόγιο.

Για να δεις τα θέματα που έχουν ετοιμάσει άλλοι μαθητές μπορείς να μπεις στον Χώρο του μαθητή όπου θα τα βρεις ανά επίπεδο.

http://www.letrasalonica.com/moodle/course/view.php?id=6

Τα ιστολόγια της Letras Ispanika:

http://www.letrasalonica.com/blog/

http://letras-cine.blogspot.gr/

Η πλατφόρμα διαθέτει φόρουμ και chatroom στα οποία μπορείς να συμμετέχεις ελεύθερα.

4. Πόσο θα πρέπει να ασχοληθώ;

Στην εκμάθηση online η διαχείριση του χρόνου είναι κάτι πολύ σημαντικό. Επειδή το υλικό είναι πολύ πιο ελκυστικό σε σχέση με ένα βιβλίο, υπάρχει ο κίνδυνος να ξοδεύεις περισσότερο χρόνο από αυτόν που είχες αρχικά σχεδιάσει. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό να έχεις υπόψη σου ότι το υλικό είναι σχεδιασμένο για να αφιερώνεις 50 ώρες σε κάθε επίπεδο. Εσύ είσαι αυτός που θα αποφασίσεις πώς θα διαχειριστείς τον χρόνο σου.

Παράλειψη ΕίσοδοςΠαράλειψη Δοκίμασε δωρεάν ένα προφορικό μάθημα!

Δοκίμασε δωρεάν ένα προφορικό μάθημα!

free lesson
Παράλειψη Do you like us?

Do you like us?

Παράλειψη Conjugador de verbos en español - Τα ρήματα στα Ισπανικά

Conjugador de verbos en español - Τα ρήματα στα Ισπανικά

verbos
Παράλειψη Diccionario español - inglés

Diccionario español - inglés

diccio

Αγοράστε το επίπεδο Α1 με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal (€59,90)



Αγοράστε το επίπεδο Α2 με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal (€59,90)



Αγοράστε το επίπεδο B1 με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal (€59,90)



Αγοράστε τα επίπεδα Α1, Α2, B1 με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal (€150)